Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’ndan Burak Yılmaz Açıklaması!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRTSPOR'da yayınlanan bir programda canlı yayın konuğu oldu.

07.11.2018-16:25 - (Son Güncelleme: 07.11.2018-16:21) Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’ndan Burak Yılmaz Açıklaması!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili ekibin Bursaspor’la oynadığı karşılaşmada taraftarlarla Burak Yılmaz arasında yaşananları değerlendirdi.

Tecrübeli golcünün taraftarla yaşadığı diyalogu doğru bulmadığını belirten Ağaoğlu, Burak Yılmaz ile ilgili kulübün aldığı kararı da yorumladı.

Yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulunan Ahmet Ağaoğlu, "Görüntü olarak bize, kulübümüze yakışmayan, Burak Yılmaz’a yakıştıramadığım, hoş olmayan, durduk yere gündem oluşturan bir krize dönüşen olay." değerlendirmesini yaptı.

Ağaoğlu, deneyimli forvete verilen cezaya ilişkin de "Yönetim kararını eleştiren de, hafif bulan da, ağır bulan da var. Trabzonspor'un başında yer aldığınız zaman kişilerin doğruları ikinci planda kalır. Kulübümüzün doğrusu ve menfaati çok daha önemlidir, sizin doğrularınızla çelişse dahi. Alınan karar bazılarını mutsuz, bazılarını mutlu edecek doğal olarak. Herkes olaya aynı gözle bakıp aynı tepkiyi gösteremediği için gayet doğal. Genel olarak uzlaştık bu kararda, oy birliği ile verilen bir karar. Biz böyle düşündük ancak sizin kararınızın arkasındayız dediler." ifadelerini kullandı.

"Burak’la menajeri aracılığıyla görüştüm.”

"Ben de yönetim kurulunun aldığı kararın paralelinde bir karar aldım. Burak’la menajeri aracılığıyla görüştüm. Kendisi, 'Ben çok üzgünüm, olmaması ve yapılmaması gereken bir durumdu, kazanma hırsı, enerjisi ya da siniriyle öyle bir tepkide bulundum, her karara saygılıyım' dedi. Bu problemin çözümü noktasında taraflar sağduyu gösterdi. Kulübe ve kulübün menfaatleri doğrultusunda gösterilen bir sağduyudur bu."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal