Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Bakan Çavuşoğlu’nu Ziyaret Etti!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ziyaret etti.

16.04.2018-12:44 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-12:39) Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu Bakan Çavuşoğlu’nu Ziyaret Etti!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yeni yönetimi, bugün Ankara’da oynanacak Osmanlıspor karşılaşması öncesi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Bakan Çavuşoğlu, Ağaoğlu'na "Önemli bir sorumluluğu üstlendiniz, önemli bir sorumluluğu üstlendiniz. Ülkemizin en güzide spor kulüplerinden Trabzonspor'a talip oldunuz, canı gönülden başarılar diliyorum" şeklinde temennisini iletti.

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'nu tanıdığını belirten Bakan Çavuşoğlu, Ağaoğlu’nun aynı zamanda Golf Federasyonu Başkanı olduğunu vurguladı ve şu ifadeleri kullandı: "Ağaoğlu, Türkiye'de bir çığır açtı ve ülkemizin tanıtımı için çok önemli faaliyetlerde bulundu. Eminim Trabzonspor'a vereceği hizmetlerle de Trabzonsporumuz sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da ses getiren bir kulüp haline gelecek. Trabzon'un kendi değerlerine sahip çıkmak, Trabzon'un geleceği için önemlidir. Trabzonumuzun yetiştirdiği çok değerli futbolcular Türkiye'deki birçok kulüpte çok başarılı şekilde oynuyorlar. 61 numaralı formayı hemen hemen her takımda görüyoruz. Başkanımızın ve sizin her zaman yanında olacağımı belirtmek isterim. Başarılar diliyorum."

BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NA 61 NUMARALI FORMA

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise Bakan Çavuşoğlu'nun sporu seven bir insan olduğunu belirterek, Çavuşoğlu’na 61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti.

Başkan Ağaoğlu ayrıca "Bakanımızın golfün yanı sıra futbolu da çok iyi oynadığını söylersem hiç yanlış olmaz" ifadesini kullandı.

Ağaoğlu, "Bakanımız Golf Federasyonumuzun lisanslı sporcusu. Bugün federasyonumuzun elde etmiş olduğu başarılarda bakanımız pay sahibidir. Bize her yönüyle destek verdi. Ayrıca futbolu da çok iyi oynadığını söylersem hiç yanlış olmaz" sözleriyle Bakan Çavuşoğlu’nun spora olan ilgisinden bahsetti.

Bakan Çavuşoğlu da Ağaoğlu’nun bu cümleleri üzerine, "Neyse ki transfer için yaşımız geçti" şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal