Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu: Türkiye’nin En İyi Kadrolarından Birine Sahibiz

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bordo mavili ekibin kadrosunun Türkiye'nin en iyi kadrolarından biri olduğunu söyledi.

10.10.2018-13:30 - (Son Güncelleme: 10.10.2018-13:30) Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu: Türkiye’nin En İyi Kadrolarından Birine Sahibiz

Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hacısalihoğlu, son dönemde bordo mavili ekibin yükselen performansı üzerine taraftarların şampiyonluk söylemlerinde bulunması konusunda "Biz bir yapılandırma içerisindeyiz. Onu en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz" dedi.

"Şampiyonluktan bahsetmek doğru değil."

Bordo mavili ekibin asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, bu sezon bir yapılanma içerisinde olduklarını vurgularken, "Türkiye'deki iyi kadrolardan birine sahibiz. Kimin ne olacağı, nasıl sonuçlar elde edeceği ve nereye geleceği belli olmaz ancak takım şuan iyi gidiyor. İnşallah daha da iyi olur. Şampiyonluktan bahsetmek doğru değil. Biz bir yapılanma içerisindeyiz ve bunu en iyi biçimde tamamlamak istiyoruz. Bu seneki stratejimiz bu." şeklinde konuştu.

4 Günlük İzin Bitiyor

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Akhisarspor ile oynanan müsabakanın ardından verilen milli ara neticesinde 4 günlük izin yapan oyuncular cuma günü toplanıyor. Perşembe gününü de izinli olarak geçirecek bordo mavililer, cuma günü saat 16.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde çalışmalara başlayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal