Trabzonspor Altyapıdan Koray Kılınç ile Anlaştı

Devre arası kampında A takımla beraber çalışan genç forvet Koray Kılınç'ın performansının beğenilmesi üzerine oyuncuyla profesyonel sözleşme imzaladı.

16.02.2019-09:41 - (Son Güncelleme: 16.02.2019-09:34) Trabzonspor Altyapıdan Koray Kılınç ile Anlaştı

Devre arası kampında A takımla beraber çalışan genç forvet Koray Kılınç'ın performansının beğenilmesi üzerine oyuncuyla profesyonel sözleşme imzaladı.

Altyapıdan çıkardığı futbolcularla gündeme gelen Trabzonspor'da bir genç oyuncu daha profesyonel yapıldı. Teknik direktör Ünal Karaman, devre arası kampında 18 yaşındaki santrfor Koray Kılınç’ın performansını beğenmesi üzerilen oyuncuyla 4 senelik bir sözleşme imzalandı. Yaklaşık 1 aydır A takımla çalışmakta olan Koray'ın performansının yeterli görüldüğü ve bu sebeple takımda kalmasına karar verildiği açıklandı. Koray’ın imzasıyla altyapıdan gelen oyuncu sayısı da 18 oldu.

Altyapıdan gelen oyuncular şu şekilde: Uğurcan Çakır, Arda Akbulut, Muzaffer Cem Kablan, Kağan Moradaoğlu, Hüseyin Türkmen, Ali Karnapoğlu, Oğuzhan Açıl, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Batuhan Artarslan, Murat Cem Akpınar, Behlül Aydın, Kerem Baykuş, Tunahan Ergül, Tayyip Ebrar Cumur, Berkay Kara, Abdulkadir Parmak ve Koray Kılınç.

'İKİ TANE YER ÜÇ TANE ATARIZ'

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile öğrencileri Sosa, Yusuf Yazıcı ve Ekuban, yurt dışından gelen öğrencilerin gerçekleştirdiği söyleşiye katıldı.

Yusuf, Galatasaray-Trabzonspor maçında hakemin verdiği tartışmalı penaltının ardından genç kaleci Arda ile konuştuklarını anlattı. Arda'nın çok üzüldüğünü belirten Yazıcı, "Yanıma geldi ve 'Abi vallahi dokunmadım' dedi. Ben de kendisine 'Tutarsan çok güzel olur, ama tutamazsan hiç problem değil, iki tane yer üç tane atarız' dedim. Atacaktık da fakat başka şeylere rağmen atamadık" sözlerini aktardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal