Trabzonspor Alan Browne’ı İstiyor!

İngiliz teknik adam Eddie Newton yönetiminde İngiltere'den Lewis Baker, Fousseni Diabate ve Benik Afobe kadrosuna katan Trabzonspor'un bu defa da Preston'dan Alan Browne'yi transfer etmek istediği gündeme geldi.

30.09.2020-11:08 - (Son Güncelleme: 30.09.2020-11:05) Trabzonspor Alan Browne’ı İstiyor!

Transfer hazırlıklarına tam gaz devam eden Trabzonspor'da gündeme İngiltere'den bir futbolcu daha geldi. İngiltere’den Lewis Baker, Fousseni Diabate ve Benik Afobe alan Trabzonspor'un bu defa da Preston'dan Alan Browne için çalışmalara başladığı kaydedildi. İngiliz medyasının Karadeniz Gazetesi'ne dayandırdığı habere göre Trabzonspor, 3.5 milyon Euro seviyesinde bonservisi olan futbolcunun takımıyla pazarlıklarını devam ettiriyor.

İRLANDALI TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR

25 yaşındaki genç orta saha, bu transfer sezonunda takımdan gitmek isterken Preston da önümüzdeki yaz sona erecek kontratı sebebiyle bir gelir elde ederek futbolcuyu elden çıkarmaya olumlu bakıyor. Yeni sezonda Preston ekibiyle Championship'te 3 karşılaşmaya çıkan Browne, geçtiğimiz sezon da 43 karşılaşmada 4 gol, 2 asist yapmıştı.

MİLLİ TAKIMDA 9 MAÇA ÇIKTI

2014 yılından bu yana İngiltere'de Preston’da top koşturan Browne, İrlanda A Milli Takımı ile de 9 karşılaşmaya çıkarken 1 gol kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal