Trabzonspor, Abdulkadir Ömür'ün Sakatlığını Açıkladı!

Trabzonspor'da Abdulkadir Ömür ameliyat oldu. İşte Trabzonspor'un açıklaması..

12.09.2019-12:53 - (Son Güncelleme: 12.09.2019-12:55)

Bordo-mavili kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan ekibi AEK ile Trabzon'da oynadığı rövanş maçında sakatlanan ve sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilen Abdülkadir Ömür ameliyat oldu.

ALMANYA'YA GİTMİŞTİ

AEK maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür, sol dizinden menüsküs ameliyatı olmak için Almanya'ya gitmişti. Berlin'de bugün milli takımın doktoru Ufuk Şentürk'e ameliyat olan 20 yaşındaki süper yıldız, bir süre burada kalacak ve ardından Trabzon'a geçecek.

4-6 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK

Trabzonspor kulübünden yapılan açıklamaya göre, genç oyuncunun 4 ila 6 arasında sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Abdulkadir'in fizyoterapistinin açıklamasına göre, oyuncunun yaşının genç olmasından dolayı sahalara daha erken dönebilme ihtimali olduğu öne sürüldü.

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Abdülkadir Ömür’ün başarılı bir ameliyat geçirdiğini belirten Güven, “AEK Atina maçında sol dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan Abdülkadir Ömür bugün Almanya’da sol diz menisküsünden başarılı bir operasyon geçirmiştir. Yaklaşık 2 saat süren ameliyat sonrasında operasyonu gerçekleştiren doktorların verdiği bilgiye göre uygulanan ameliyat tekniği gereği oyuncumuz 4 ila 6 ay sahalardan uzak kalacaktır” dedi.

Tedavinin bir süre Almanya’da devam edeceğini ifade eden Yaşar Kibar Güven, “Oyuncumuz Abdülkadir Ömür, ameliyat sonrası tedavi ve tetkikler için bir süre Almanya’da kalacak, ilerleyen süreçte ise Trabzon’a dönerek kontrollü olarak tedavisine burada devam edilecektir” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal