Trabzonspor: 1 Ankaragücü: 1

Trabzonspor, evinde Ankaragücü ile 1-1 berabere kalarak 2 haftada 4 puan kaybetti.

27.06.2020-20:07 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-23:27) Trabzonspor: 1 Ankaragücü: 1

Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor evinde Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan mücadele karşılıklı gollerin ardından 1-1 sona erdi.

TRABZONSPOR DAHA 3.DAKİKADA ÖNE GEÇTİ

Trabzonspor, Norveçli golcüsü Alexander Sörloth'un attığı golle öne geçerken, Ankaragücü'nün beraberlik sayısı 63. dakikada penaltıdan Gerson Rodrigues ile geldi. Ankaragücü'nde golü atan Gerson Rodrigues, 82. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Öte yandan Joao Pereira, 52. dakikada gördüğü sarı kartla Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

TRABZONSPOR TT ARENA'YA GİDECEK

Bu sonucun ardından üst üste 2. beraberliğini alan Trabzonspor puanını 58 yaptı ve 1 maçı eksik Başakşehir'in 1 puan gerisinde, 2. sırada kaldı. Kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü ise son 3 maçta 2. beraberliğini aldı ve 25 puanla 17. sırada yer buldu. Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor deplasmanda Galatasaray'a konuk olacakken, Ankaragücü ise evinde Alanyaspor'u konuk edecek.

HAKEM VAR'A GİTTİ OFSAYT VERDİ

Karşılaşmanın 85. dakikasında kritik bir pozisyon yaşandı, Trabzonspor'da oyuncular penaltı bekledi. Trabzonspor atağında ceza sahası içerisinde topla buluşan Koray, uygun pozisyonda istediği vuruşu yapamadı ve top auta çıktı. Maçın hakemi Abdülkadir Bitigen, VAR odasından gelen uyarının ardından pozisyonda elle müdahale olup olmadığını incelemek üzere ekrana gitti. Yaptığı izleme sonunda hakem, pozisyon öncesinde ofsayt olduğunu tespit etti ve oyun endirekt vuruş ile başladı.

İŞTE KALAN MAÇLAR...

PUAN DURUMU

(59) Başakşehir (1 maçı eksik)
(58) Trabzonspor
(53) Sivasspor (1 maçı eksik)
(51) Galatasaray (1 maçı eksik)
(50) Beşiktaş
(46) Fenerbahçe
(45) Alanyaspor

BAŞAKŞEHİR

Kalan maçları
Galatasaray
Antalyaspor (D)
Denizlispor
Konyaspor (D)
Kayserispor
Kasımpaşa (D)

TRABZONSPOR

Kalan maçları
Galatasaray (D)
Antalyaspor
Denizlispor (D)
Konyaspor
Kayserispor (D)

GALATASARAY

Kalan Maçları
Başakşehir (D)
Trabzonspor
Alanyaspor (D)
Ankaragücü
Göztepe
Antalyaspor (D)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal