Trabzon Gazetelerinden Ortak Manşet: 'Oyuna Gelme'

Süper Lig'de 1 Şubat Cumartesi akşamı Trabzonspor'la Fenerbahçe'nin yapacağı maç öncesi Trabzon'da basılan yerel gazeteler, taraftarlardan sağduyu ile kulüplere destek vermeleri için çağrı yapıldı.

28.01.2020-11:41 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-11:37) Trabzon Gazetelerinden Ortak Manşet: 'Oyuna Gelme'
Karadeniz'den Günebakış, Karadeniz, Taka, Karadeniz'de Sonnokta ve Kuzey Ekspres basın kolları 'Oyuna gelme Trabzon' sözleri kullanılarak  ortak başlıkla manşet attı.

Gazeteler, zirve mücadelesinde ciddi maçtan önce gerilen camiada taraftarlardan tahrik ve provokasyonlara kapılmamalarını talep etti.

Fenerbahçe tarafından karşılaşma öncesi gelen açıklamalara değinilen yazıda, taraftarlardan tahrik ve provokasyonlara kapılmamaları talep edilerek, özetle şu ifadeler kullanıldı:

"Bizler oyuna gelmeyeceğiz. Bu oyunun bir parçası da olmayacağız. Trabzonspor ailesi tahrik ve provokasyon girişimi karşısında sağduyusunu koruyacak. Sadece 90 dakika boyunca takımını destekleyecek, takımını ateşleyecek, takımının performansına odaklanacak. Saha içinde ve dışında kenetlenerek gücünü pekiştiren Trabzonspor'umuz bu maçta alnının akıyla sonuca ulaşacaktır. Ne maçın öncesinde ne de maç boyunca kaosa ve kavgaya geçit yok. Henüz ligde oynayacağımız 15 maç varken, bir sonraki maçları riske atacak eylemler tribünlerde olmayacak. Çıkacağız, oynayacağız, Kaptan Cemil Usta'nın ruhuna yakışır bir biçimde efendilikle kazanacağız."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal