Totti’den Juventus İtirafı!

Roma’nın yaşayan efsanesi Francesco Totti, Serie A ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

07.09.2018-12:16 - (Son Güncelleme: 07.09.2018-12:13) Totti’den Juventus İtirafı!

Futbol kariyerinin tamamında Roma forması giyen ve 2016-2017 sezonu sonunda futbol kariyerini noktaladıktan sonra Roma’da yöneticilik yapan Francesco Totti, Serie A’ya ilişkin önemli ifadeler kullandı.

La Gazetta Dello Sport'a açıklamalar yapan Totti "Gerçekçi olmalıyız, bu Juventus'un Ligi. Biz, Milan, Inter, Napoli ve Lazio ile birlikte başka bir ligde mücadele etmeliyiz. Juventus rakipsiz ve herkes bunun farkında. Beklentiler farklı yönde olmalı. Geçtiğimiz sezon Roma'nın Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamasını, Serie A'yı da ilk 3 içerisinde bitirdiğini göz önünde bulundurursak, takımın gelişmesi, Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak ve Serie A'yı şampiyon tamamlamak anlamına gelir. Herkes sezona başlarken bir hedef koyuyor fakat gerçekler çok ayrı. Ligi 2 ile 4. sıra arasında bitirmek istiyoruz. Bugüne dek ligde yalnızca 3 maça çıkmış olduğumuz için bu durum biraz abartılsa da, kimse sezona bu şekilde başlayacağımızı beklemiyordu. Kenetlenerek, idman sahası dışında konuşulanları bir kenara bırakmalıyız. Eusebio Di Francesco, en iyi İtalyan teknik adamlardan biri ve harika bir karakteri var. Kimsenin kendisini etkilemesine izin vermiyor. Roma adına yeterince iyi bir teknik direktör olduğunu da ispatladı. Buradaki insanlar sürekli kazanmak istiyor fakat diğer takımlar da kazanamıyor. Bu sebeple Juventus hariç hepimiz aynı gemideyiz. Kulüp ve taraftarlar teknik direktörün arkasında durmalı. Hep birlikte takım olarak bu monotonluktan çıkabiliriz." ifadelerini kullandı.

Eusebio Di Francesco’nun çalıştırdığı başkent ekibi, bu sezon Serie A'da oynadığı 3 karşılaşmada 4 puan alabildi. Sarı kırmızılı takım bu maçlarda 5 kez gol sevinci yaşarken kalesinde ise 5 gole engel olamadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal