Tottenham'ın Sahibi Joe Lewis'e Eleştiri Yağmuru

Joe Lewis'in sahibi olduğu İngiltere Premier Lig kulüplerinden Tottenham, personellerinin ücretleri için devletten destek sağlayarak bir kısmını da kesme çabası eleştiri oklarının üzerlerine çevrilmesine sebep oldu.

07.04.2020-17:26 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-17:24) Tottenham'ın Sahibi Joe Lewis'e Eleştiri Yağmuru

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Liverpool'un personelleri ücretsiz izne gönderme kararı, kısa zamanda büyük tepki çekti ve İngiliz temsilcisi karardan geri dönmek zorunda kaldı.

Daily Mail'e göre şimdi Tottenham'ın aynı eleştirilerle mücadele etmesi söz konusu. Çünkü onlar da personel maaşlarının yüzde 80'ini devlet destekli fondan sağlayıp kalan yüzde 20'de de bir kesinti yapmayı planlıyorlar.

Bu noktada şahsi serveti 4.3 milyar Pound’a yakın olduğu bilinen Tottenham'ın sahibi Joe Lewis'in vergiden muaf bir şekilde Bahamalar'da hayatını sürdürüyor olması ve kulübün personelleri için vergi mükellefi insanların maaşından 1.4 milyon sterlik destek alacak olması insanlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Joe Lewis'in 100 milyon Pound’dan fazla bir ücreti olduğu ifade edilen yatı da İngiliz medyasında sıkça gündeme gelmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal