Tosic’ten Duygusal Beşiktaş Paylaşımı!

Beşiktaş’tan Çin Süper Ligi ekibi Guangzhou’ya transfer olan Dusko Tosic, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Beşiktaş’a veda etti.

18.05.2018-12:20 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-12:16) Tosic’ten Duygusal Beşiktaş Paylaşımı!
Beşiktaş’ın Sırp savunma oyuncusu Dusko Tosic, Çin yolcusu… Çin Süper Ligi takımlarından Guangzhou R&F Football Club ile anlaşmaya varan Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu Tosic, Instagram hesabından Beşiktaş’a duygusal bir mesajla veda etti.

Dusko Tosic’in mesajından kısa bir süre önce de Beşiktaş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) Sırp savunmacının Guangzhou'ya transferine ilişkin görüşmelere başlandığını açıklamıştı.

Tosic mesajında, "Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Bu kulüp ve taraflarlar için ne desem çok az 3 yıl boyunca Türkiye'nin en büyük kulübü olan Beşiktaş forması giymek ve bu büyük taraflarlar önünde maçlara çıkmak benim için her zaman gurur vericiydi. Lütfen bu sene şampiyon olamadığımız için üzülmeyin biz takım olarak elimizden gelen her şeyi yaptık, maalesef başaramadık. Bu kulüp ve bu taraftarlar her şeyin en iyisini hak ediyor. Siz bu takımın, teknik direktörünün ve kulüp başkanının her zaman arkasında durun. Siz her zaman iyi ve kötü zamanımda arkamda durdunuz onun için sizlere çok teşekkür ediyorum. Her maça sizin bu manevi desteğinizle çıkmam içimdeki Beşiktaş sevgisini gittikçe büyüttü. Bu sevgiyi her maça çıktığımda ortaya koymaya çalıştım. Beşiktaş benim için bir aile gibi oldu. Gidiyorum lakin uzakta da olsam içimdeki Beşiktaş sevgisi her zaman kalacak, uzaktan da olsa sevmeye devam edeceğim. Bir kere Kartal her zaman Kartal." ifadelerini kullandı.

İşte Dusko Tosic’in yaptığı paylaşım:



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal