Torino’da Cristiano Ronaldo Çılgınlığı! Bugün İmzayı Atacak

Juventus’un Real Madrid’den kadrosuna kattığı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, yeni takımıyla sözleşme imzalamak için Torino’ya geldi. Juventus taraftarları yıldız futbolcuya büyük ilgi gösterdi.

16.07.2018-12:42 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-12:47)

Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo’yu Real Madrid’den 100 milyon euro ve bonuslar karşılığında kadrosuna katan Juventus, bugün resmen yılın transferine resmi imzayı attıracak.

Yeni takımı ile sözleşme imzalamak için Torino’ya gelen Cristiano Ronaldo’ya İtalyan taraftarlar yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Siyah beyazlı takım için sağlık kontrollerinden geçen Ronaldo, gün içerisinde kendisinii Juventuslu yapan 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.

33 yaşındaki yıldız oyuncu için Allianz Juventus Stadyumu'nda görkemli bir imza töreni gerçekleştirilecek.

Portekizli süperstar Juventus ile resmi sözleşmeye imza atmak için dün özel bir jetle Torino’ya gelmişti. Juventus taraftarları, sabahın erken saatlerinde Cristiano Ronaldo’nun sağlık kontrolünün yapılacağı hastanenin önünde büyük bir kalabalık oluşturdu. Burada yıldız futbolcudan imza almak ve fotoğraf çekmek için sıraya giren futbolseverler tecrübeli oyuncuya sevgi gösterilerinde bulundu.

Öte yandan Cristiano Ronaldo'nun bir süre geçici olarak Parco della Mandria'daki bir evde kaldığı belirtildi. İtalyan basınına göre 33 yaşındaki Portekizli yıldızın ev tercihi de bu bölgeden olacak…

İtalyan ekibi, geçtiğimiz günlerde resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun bonservisi için Real Madrid'e iki sezon içinde 100 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini ve FIFA kuralları kapsamında 12 milyon euro daha ek ödeme yapacağını duyurmuştu.

5 kez FIFA Altın Top Ödülü'nü kazanan Ronaldo, kendisi için Allianz Juventus Stadyumu'nda kendisini siyah beyazlı ekibe bağlayan 4 yıllık sözleşmeye imza atacak. 

Portekizli yıldız, Torino temsilcisinden yıllık 30 milyon euro net ücret kazanacak.








Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal