Tolunay Kafkas, Comolli ve Fenerbahçe Yetkilileriyle Bir Araya Geldi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas, Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticileriyle buluştu.

28.09.2018-15:10 - (Son Güncelleme: 28.09.2018-15:07) Tolunay Kafkas, Comolli ve Fenerbahçe Yetkilileriyle Bir Araya Geldi!

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Riva'da yer alan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen buluşmada, Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yönetim kurulu üyesi Selahattin Baki, sportif direktör Damien Comolli, idari menajer Onur Başar, A takım yardımcı antrenörü ve futbol altyapı teknik koordinatörü David Badia Cequer ve sportif direktör asistanı Selinay Gürgenç hazır bulundu.

Görüşmede, Tolunay Kafkas'ın futbol gelişim direktörlüğü çalışmaları hakkında bilgi aktardığı belitilirken, TFF Futbol Gelişim Direktörü Genel Koordinatörü Ahmet Erzurumlu ile TFF Genç Oyuncu Gelişim Müdürü Cem Pamiroğlu’nun da bulunduğu ifade edildi.

Yapılan görüşmede, Tolunay Kafkas ve Fenerbahçe Spor Kulübü yetkilileri, genç futbolcu gelişimi ve eğitimi hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal