Tolunay Kafkas: Beşiktaşlı Oyuncular İzlediğimiz Kıymet Verdiğimiz İsimler

TFF Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, U14 Milli Takımı’na Beşiktaş’tan davet edilmeyen Emin Yaşar ve Adnan Karahisar'ın çağırılmamasının nedenlerini açıkladı.

12.02.2020-13:36 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-13:33) Tolunay Kafkas: Beşiktaşlı Oyuncular İzlediğimiz Kıymet Verdiğimiz İsimler

TFF Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, U14 Milli Takımı’na Beşiktaş’tan davet edilmeyen Emin Yaşar ve Adnan Karahisar'ın çağırılmamasının nedenlerini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Genç Milli Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas, önceki gün açıklanan U14 Milli Takımı'na, U14 Gelişim Ligi'nde 1. Sırada bulunan Beşiktaş'tan kaleci Emin Yaşar ve forvet Adnan Karahisar'ın çağırılmaması sebebiyle yaşanan tepkilerden dolayı bir açıklamada bulundu.

Kafkas, "Öncelikle U14, resmî yarışması olan bir yaş grubu değil. Bu bir oluşum grubu. Açıkladığımız kadro belli aralıklarla yapacağımız kamplara çağırdığımız kadrolardan sadece biri. Bu kamplar haziran ayına kadar sürecek. Beşiktaşlı oyuncular izlediğimiz kıymet verdiğimiz isimler. Genç milli takımlarımızın farklı yaş gruplarında Beşiktaş’tan pek çok oyuncu yer alıyor. Kısa süre önce Tüm Türkiye’de kapsamlı bir tarama ve seçme yaptık. 250’ye yakın oyuncu tespit ettik. Bu oyuncuların büyük bölümü farklı gruplar halinde kamplara gelecek. Amatör kulüplerden Erzurum Yolspor'dan da oyuncu çağırdık. Tespit edilen oyuncuları sürekli takip edip gelişmelerini izleyeceğiz. Bu çalışmaların sonunda ideal kadroyu oluşturacağız" ifadelerinde bulundu.

U-14 Gelişim Ligi'nde Beşiktaş, 17 karşılaşmada 13 galibiyet 3 beraberlik ve 1 yenilgi ile lider durumda. Siyah beyazlılar 46 gol kaydederken, kalesinde 6 gol gördü. Beşiktaş'ın forveti Adnan Karahisar, kaydettiği 29 gol ile gol krallığında en üstte yer alıyor, kaleci Emir Yaşar da 17 mücadelede sadece 6 gol yedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal