Tolgay Arslan'ın Menajeri Ahmet Bulut'tan Flaş Sözler!

Beşiktaş’ın tecrübeli orta saha oyuncusu Tolgay Arslan'ın menajeri Ahmet Bulut, siyah beyazlı ekiple ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

22.11.2018-14:15 - (Son Güncelleme: 22.11.2018-14:11) Tolgay Arslan'ın Menajeri Ahmet Bulut'tan Flaş Sözler!

Beşiktaş’ta disiplinsiz davranışları gerekçesiyle süresiz kadro dışı bırakılan Tolgay Arslan'ın durumu hakkında konuşan Ahmet Bulut, "Tolgay, UEFA'ya değil Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulundu fakat Beşiktaş, Tolgay’ın tüm alacaklarını ödedi." şeklinde konuştu.

Sezon sonunda kontratı sona erecek olan Pepe’nin geleceğine ilişkin konuşmak adına erken olduğunu kaydeden Bulut, 3-4 hafta sonra bu konu hakkında gelişme yaşanabileceğini söyledi.

Anderson Talisca’nın Çin’e transferi olma hikayesini de anlatan tecrübeli menajer, "Talisca, 2 yıllığına kiralık gelmişti. Satın alma opsiyonu ise 25 milyon euroydu. Talisca’ya Çin’den yıllık 11 buçuk milyon euro maaş önerdiler ve o da parayı seçti." ifadelerini kullandı.

Alvaro Negredo’nun Beşiktaş'tan ayrılık sürecine dair de açıklamalarda bulunan Bulut, “O dönem euro çok yükselmişti. Negredo da maliyeti yüksek bir oyuncuydu. Maaşında indirim yapmayı kabul etmedi. Bu kadar yüksek ücretleri başka yerde kazanamayacağı için kulüpten alacağı olan yaklaşık 1 milyon euroyu içeride bırakıp Dubai’yi tercih etti.” dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal