Tolgay Arslan İçin Müthiş Teklif!

Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Tolgay Arslan için Fransa’nın dev kulüplerinden birinin sezon sonunda teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

27.04.2018-09:03 - (Son Güncelleme: 27.04.2018-09:07) Tolgay Arslan İçin Müthiş Teklif!

Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Tolgay Arslan için Fransa’nın dev bir kulübü sezon sonunda teklif yapmaya hazırlanıyor.

Siyah beyazlı oyuncu Tolgay Arslan’ın peşine Alman ekiplerinin ardından bir de Fransız kulübü takıldı. Fransa Ligue 1’de bu sezon oynadığı 34 karşılaşmada topladığı 69 puanla 4. sırada bulunan ve gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı hedefleyen Marsilya, Tolgay Arslan transferi için kolları sıvadı.

Sezon başında Alman ekiplerinin teklifte bulunduğu 27 yaşındaki oyuncuyu uzun bir süredir transfer listesinde tutan Marsilya'nın sezon sonunda bu transferi sonlandırmaya kararlı olduğu ifade edildi.

Fransız ekibinin yaz transfer sezonunda Tolgay Arslan için 10 milyon Euro'luk (49.4 milyon TL) bir teklifle siyah beyazlı takımın kapısını çalmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında… Siyah beyazlı idarecilerin Marsilya’nın bu teklifine ne yanıt vereceği ise merak konusu olmuş durumda.

Beşiktaş kadrosuna 2014-2015 sezonu devre arası transfer döneminde katılan Tolgay Arslan, bu sezon siyah beyazlı formayla Spor Toto Süper Lig’de 25 karşılaşmada 2 asist gerçekleştirirken, Ziraat Türkiye Kupası’nda 7 ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de 6 karşılaşmada mücadele etti.

Bu sezonun devre arasında sözleşmesi uzatılan Tolgay Arslan’ın siyah beyazlı ekiple olan kontratı 2022 yılına kadar devam ediyor.

Takvim

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal