Tolga Zengin ve Caner Erkin İfade Verdi!

Geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasıyla neticelenen olaylarla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Beşiktaşlı oyuncular Tolga Zengin ve Caner Erkin'in ifadelerine başvuruldu.

04.12.2018-13:46 - (Son Güncelleme: 04.12.2018-13:42) Tolga Zengin ve Caner Erkin İfade Verdi!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Beşiktaşlı oyuncular Tolga Zengin ve Caner Erkin ile futbol A takımı idari sorumlusu Hüseyin Erdinç Gültekin’in ifadeleri alındı.

Soruşturmayı yürüten Basın ve Spor Suçları Savcısı Ahmet Aslan'a ifade veren Tolga ve Caner ile Hüseyin Erdinç Gültekin, ifadelerinin alınması sonrası adliyeden ayrıldı.

Savcılığın 3 ismin "müşteki-şüpheli" sıfatıyla ifadelerine başvurduğu belirtildi.

Beşiktaş’ın deneyimli kalecisi Tolga Zengin, ifadesini verdikten sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, soruşturma çerçevesinde ifadesine başvurulduğunu belirterek, "Derbiye ilişkin birkaç şey vardı, onları sormak için çağrıldım. Yaşanan olaylarla ilgili müşteki, güvenlik görevlisiyle ilgili olarak şüpheli sıfatıyla ifade verdim. Güvenlik görevlisi benden şikayetçi olmuş. Sorun yok, kamera görüntüleri var." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal