Tolga Zengin, Beşiktaş Taraftarına Mesaj Gönderdi!

Beşiktaş'ta yönetim kurulu kararıyla Antalya kampına alınmayan ve kadro dışı kalan Tolga Zengin, siyah beyazlı taraftarlara mesaj gönderdi.

18.01.2019-14:35 - (Son Güncelleme: 18.01.2019-14:31) Tolga Zengin, Beşiktaş Taraftarına Mesaj Gönderdi!

Beşiktaş'ın sezonun ikinci devresinin hazırlıklarını gerçekleştirdiği Antalya kampına götürülmeyen deneyimli eldiven Tolga Zengin, taraftarlardan takıma destek olmalarını rica etti. Hiçbir zaman sırtındaki formanın kutsallığına ihanette bulunmadığını vurgulayan 35 yaşındaki file bekçisi şu ifadeleri kullandı:

"Benim futbol dışında hiç tutkum olmadı. Hayatta sahip olduğum her güzelliğin, her mutlu anın altında futbolun imzası söz konusu. Küçücük bir çocukken sokak aralarında hangi sevdayla bağlandıysam bu meşin yuvarlağa, hayatım boyunca da öyle sürdü. Belki de bu oyunu, hayatın kendisine çok benzediğinden bu denli sevdim. İnişleri, çıkışları, üzüntüleri, sevinçleri, başarıları ve başarısızlıklarıyla... Ben kariyerim süresince bunların tamamını yaşadım."

"Pişmanlıklarım da oldu; fakat her gece kafamı yastığa koyduğum zaman elimden gelenin en iyisini yapmış, terimin son damlasına kadar mücadele etmiş olmanın huzurunu hissettim. Şampiyonluklar da yaşadım, omuzlarda da taşındım, ismime tribünde şarkılar da söylendi, ıslıklandım da... Ancak bir gün bile sırtımdaki formanın kutsallığına ihanet etmedim, başınızı öne eğdirecek bir harekette bulunmadım. Çünkü ben futbola sokaklarda, tertemiz duygularla bağlandım ve sevdim. Oyuncular, profesyoneller, yöneticiler... Biz bugün varız yarın yokuz; baki olan her fırsatta bu kutsal formanın arkasında olan camiadır."

"Büyük Beşiktaş taraftarı, kaptanınız olarak sizden tek bir ricam var; muhteşem karakterlerden, bu formanın ağırlığının farkında olan çocuklardan kurulu bu takımın arkasında durun, şartsız destek verin, düştükleri zaman ayağa siz kaldırın. Çünkü hak edilen şampiyonluk, sizin desteğinizle gelecek. Tek yürek olduğumuz takdirde aşamayacağımız engel yok bizim. Çünkü biz birlikte daha güzeliz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal