Timo Werner Adım Adım Premier Lig’e

RB Leipzig'in genç golcüsü Timo Werner, gelecek sezonda Liverpool’da oynamaya çok yakın. 24 yaşındaki oyuncu da bu transfere olumlu bakarken, iki kulüp arasındaki bonservis ücreti görüşmeleri ise devam ediyor.

04.06.2020-17:33 - (Son Güncelleme: 04.06.2020-17:31) Timo Werner Adım Adım Premier Lig’e

Bu sezon Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grev yaptığı toplam 37 karşılaşmada 29 gol, 9 asistlik başarılı performans gösteren RB Leipzig'in Alman golcüsü Timo Werner, dünya devlerinin takibinde. Yaz transfer sezonunun gözde futbolcularından biri olması düşünülen Werner'in yakın olduğu kulüp ise İngiliz devi Liverpool. 1992 senesinde başlayan Premier Lig'deki ilk şampiyonluğuna çok az kalan kırmızılarda Teknik Adam Jürgen Kloop da 24 yaşındaki futbolcuyu takımında görmeyi çok istiyor. Fakat İngiliz basınında yapılan haberlere göre, iki kulüp içerisinde henüz ücret hususunda bir anlaşmaya varılamadı. Werner için 50 milyon sterlin gibi bir fiyatı vermeye hazır olan Liverpool, genç oyuncuyla 5 senelik kontrat yapmayı düşünüyor.

Liverpool'un haricinde Manchester United ve Chelsea de Timo Werner'i transfer etmeyi planlıyor. Fakat başarılı futbolcunun Kloop ile çalışma isteği bu iki kulübün işini zora sokuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal