Tim Cahill’den Milli Takıma Veda!

Avustralya tarihinin en golcü oyuncusu unvanını elinde bulunduran Tim Cahill, Lübnan ile oynanan karşılaşmayla milli takım kariyerine nokta koydu.

21.11.2018-12:23 - (Son Güncelleme: 21.11.2018-12:21) Tim Cahill’den Milli Takıma Veda!

Avustralya’nın Lübnan ile karşılaştığı özel maçla birlikte Tim Cahill’in milli takım kariyeri de sona ermiş oldu.

Sydney şehrindeki ANZ Stadı'nda Lübnan ile oynanan özel maçın 82. dakikasında oyuna giren 38 yaşındaki Tim Cahill, Avustralya Milli Takımı formasını son kez terletti.

Ev sahibi Avustralya, müsabakayı 19 ve 41. dakikalarda Martin Boyle, 68. dakikada Mathew Leckie'nin attığı gollerle 3-0 kazanırken, Cahill 82. dakikada Aaron Mooy'un yerine oyuna dahil oldu.

Karşılaşma sonunda yaptığı açıklamada duygusal anlar yaşayan deneyimli futbolcu "Bu, beni ağlarken gördüğünüz son an. Bu formayı terlettiğim her zaman tüm kalbimle ve her şeyimi ortaya koyarak mücadele ettim. Avustralya, sana teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Milli formayla oynadığı 108 karşılaşmada 50 kez gol sevinci yaşayan Cahill, milli takım tarihinin en golcü futbolcusu unvanının sahibi. Avustralya ile 4 defa Dünya Kupası'nda boy gösteren 38 yaşındaki forvet, milli takım formasını en çok giyen futbolcular listesinde ise kaleci Mark Schwarzer'ın (109) arkasında ikinci sırada bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal