Tiger Woods'tan George Floyd Eleştirisi

Ünlü ABD'li golfçü Tiger Woods, ABD'nin Minnesota eyaletindeki Minneapolis şehrinde siyahi George Floyd'un polis tarafından gözaltına alınırken katledilmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

02.06.2020-17:18 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-17:16) Tiger Woods'tan George Floyd Eleştirisi

Kişisel Twitter hesabından paylaştığı mesajla gerçekleşenler protesto eden 44 yaşındaki sporcu, "Kalbim George Floyd ve acı çeken sevdikleri için atıyor." ifadelerini kullandı. ABD emniyetine sitemde bulunan Woods, "Kolluk kuvvetlerimize sonsuz bir saygım var. Güçlerini nerede ve nasıl kullanacaklarına ilişkin çok titiz bir eğitimden geçiyorlar. Ama bu şok edici trajedide çizgiyi aştılar." şeklinde konuştu.

ABD'nin Los Angeles şehrinde 1992 senesinde benzer sebeplerle gerçekleşen olayları hatırlatan Tiger Woods, "Yaşanan eylemlerden çıkardığım ders, eğitimin en önemli çözüm yolu olmasıydı. Komşularımızın yaşadığı yerleri ateşe vermeden de bir çözüm yolu bulabiliriz. Umarım yapıcı ve dürüst diyaloglarla daha güvenli, birbirini destekleyen bir toplum oluşturabiliriz." İfadelerini kullandı.

Woods'un dışında Micheal Jordan, LeBron James, Lewis Hamilton, Floyd Mayweather, Paul Pogba ve Serena Williams gibi dünyaca tanınmış birçok sporcu, gerçekleşen trajediyi kınamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal