THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Doğuş Baskonia'yı Konuk Ediyor!

THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk karşılaşmasında Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı, 18 Nisan Çarşamba günü İspanya temsilcisi Baskonia’yı ağırlayacak.

17.04.2018-13:04 - (Son Güncelleme: 17.04.2018-13:04) THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Doğuş Baskonia'yı Konuk Ediyor!

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi çeyrek final serisininin ilk maçında Baskonia ile karşılaşacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda gerçekleşecek mücadele, saat 20.15'te başlayacak.

Fenerbahçe Doğuş, THY Avrupa Ligi’nde normal sezonu 21 galibiyet, 9 mağlubiyetle 2. sırada bitirmiş ve grubu 16 galibiyet, 14 mağlubiyetle tamamlayarak 7. sırada yer alan Baskonia ile eşleşmişti.

Toplamda üç karşılaşmada galip ayrılan ekibin 18-20 Mayıs tarihlerinde Sırbistan’ın Belgrad şehrinde düzenlenecek Final Four hakkı elde edeceği seride ikinci müsabakada yine Fenerbahçe Doğuş 20 Nisan Cuma günü 20:45’te ev sahibi olacak. Üçüncü karşılaşmada İspanya’ya taşınacak seri, 24 Nisan Salı günü TSİ 22:00’de Fernando Buesa Arena’da sürecek.

Gerektiği takdirde dördüncü müsabaka yine Fernando Buesa Arena’da ve 26 Nisan Perşembe günü TSİ 22:00’de gerçekleşecek. Serinin 5. maça uzaması durumunda ise son karşılaşma yine Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda 1 Mayıs Salı günü yapılacak.

Beşinci karşılaşmanın saati ilerleyen süreçte açıklanacak ve gerekirse gününde de değişiklik yapılabilecek.

Öte yandan, NBA'de Sacramento Kings forması ile çaylak sezonunu tamamlayan Bogdan Bogdanovic, yarın Ülker Arena'da olacak. Sarı lacivertli ekibin Euroleague şampiyonluğunda büyük katkısı olan Bogdanovic Bogdanovic, Fenerbahçe Doğuş - Baskonia THY Avrupa Ligi çeyrek final serisinin ilk maçında eski takımına bu kez saha kenarından destek verecek.

Sarı lacivertli kulüp, Twitter'da yaptığı paylaşımda, "Yarınki Baskonia maçımızda Ülker Sport Arena’da çok özel bir konuğumuz olacak! Peki sizce bu isim kim? 13" ifadelerini kullanmış ve taraftarlarını heyecanlandırmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal