Thomas Tuchel Takviye İstiyor!

Fransa Lig Kupası çeyrek final mücadelesinde evinde Guingamp'a 2-1 kaybederek elenen Paris Saint-Germain'de (PSG) teknik direktör Thomas Tuchel, transfer istediğini açıkladı.

10.01.2019-11:27 - (Son Güncelleme: 10.01.2019-11:25) Thomas Tuchel Takviye İstiyor!

PSG’nin Fransa Lig Kupası çeyrek finalinde sahasında Guingamp'a 2-1 yenildi maçın ardından konuşan Thomas Tuchel, transfere ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Fransız basınına açıklamalarda bulunan 45 yaşındaki çalıştırıcı, Guingamp’a karşı pek çok fırsat bulmalarına karşın bunları değerlendiremediklerini kaydetti. Tuchel, "Açıkçası Guingamp karşısında elenmeyi hak ettik mi bundan emin değilim fakat transfere ihtiyaç duyduğumuz da bir gerçek. Bunu, elendiğimiz bu karşılaşma özelinde söylemiyorum. Her yenilgiden bir şeyler öğrenmemiz lazım. Oyunumuzu geliştirmeyi sürdürmeliyiz. Umarım bu mağlubiyet yalnızca bir kazadır." değerlendirmesinde bulundu.

İki penaltı golüyle elendikleri mücadelenin hakemini eleştiren Alman teknik direktör, "Kendimize fazla güven duyduk. Çok rahattık. Yeterince istemedik. Aleyhimize üç penaltı verilmesi de ilginç. Rakip, ceza sahamıza girdikleri üç pozisyonda da penaltı kazandı. İkinci penaltı için çok kızgınım. Penaltı olmadığı çok net. İki futbolcu arasında yaşanan normal bir mücadeleydi." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal