Thiago Silva: "Galatasaray Ambiyansını Duyduk"

Paris Saint-Germain’in Brezilyalı savunma oyuncusu Thiago Silva, Galatasaray maçı öncesinde konuştu. Galatasaray’ın sahasında çok iyi bir atmosfere sahip olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, “Galatasaray’ın efsanesini biliyoruz ama, onlar da aynı durumu bizim sahamızda yaşayacak” diye konuştu.

30.09.2019-19:47 - (Son Güncelleme: 30.09.2019-19:45) Thiago Silva: "Galatasaray Ambiyansını Duyduk"

Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. maçında karşı karşıya gelecek olan Paris Saint-Germain'de Brezilyalı savunma oyuncusu Thiago Silva, maç öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Yapılan transferlerin ardından takımın bu seneki durumunu yorumlayarak sözlerine başlayan tecrübeli savunmacı açıklama yaptı.

AÇIKLAMASINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ:

"Geçen seneye göre karşılaştırması çok zor ama güçlü bir ekibimiz var. Real Madrid maçıyla sezonu çok iyi açtık. Geçen 2 ayda bir takım zorluklarla karşılaştık ama kalitemizi biliyoruz. Sezon sonunda da gerekli karşılaştırmayı daha iyi yaptığımızı görürsünüz. "

"GALATASARAY'DA AYNI DURUMA DÜŞECEK"

"Cavani zor bir sakatlık yaşadı ama çok çalışıyor ve daha erken aramızda olmak için mücadele ediyor. Sezonun henüz başındayız. En çok gol atan ve futbolda ihtiyacımız olan oyunculardan birisi. Bir an önce dönmesini istiyoruz” dedi. Galatasaray deplasmanındaki atmosfer de hatırlatılan Silva, “Galatasaray'ın efsanesini biliyoruz. Seyircinin sıcaklığı ve stadın ambiyansıyla ilgili bilgimiz var. Ama takımın iyi maç çıkarması için bu etmenleri unutması gerekiyor. Kaldı ki Galatasaray da aynı durumu bizim sahamızda yaşayacak. " 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal