'TFF'nin Kararı Ne Olursa Olsun Saygı Duyacağız'

Tüm dünyayı saran ve Türkiye’de de her geçtiğimiz gün daha fazla yayılan yeni tip korona virüs pandemisi sebebiyle ertelenen futbol liglerine ne olacağı belirsizliğini koruyor.

30.03.2020-12:55 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-12:49) 'TFF'nin Kararı Ne Olursa Olsun Saygı Duyacağız'
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler ve 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Diyarbekirspor’da kentine giden oyuncular ve teknik adamlar, alınacak kararı bekliyor.

Diyarbekirspor Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, sağlık şartlarının bütün her şeyden önemliği olduğunu vurgulayarak alınacak her türlü karara saygı duyup arkasında olacaklarını söyledi. Avşar konuşmasında şu sözleri dile getirdi:

“Yeni tip korona virüs tehdidi tüm dünya ve ülkemiz için beka sorunu haline gelmiştir. İnsanlık büyük bir tehlike ile mücadele ediyor. Devletimiz ve hükümetimiz, milletimizle beraber büyük bir mücadele ortaya koymaktadır. Bu durum elbette futboldan çok daha önemlidir. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza izin verdik. Türkiye Futbol Federasyonu’nun vereceği karara göre hareket edeceğiz. Liglerin yeniden başlama tarihi belli olduktan sonra antrenmanlar için takımı kente davet edeceğiz. Federasyon ne karar verecek bilemiyoruz. Karar ne olursa olsun ülkemizin geleceği ve insanlarımızın sağlığı için saygı duyacağız. Sportif başarı ve başarısızlıkların telafisi olur fakat sağlığın telafisi olmaz”
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal