TFF Ve 4 Büyüklerden Kahraman Şehitlerimiz İçin Duygusal Mesaj

Afrin'i terörden temizlemek için başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu'nda şehit düşen ve gazi olan Mehmetçik'lerimiz için TFF ve 4 büyüklerden duygusal mesaj geldi.

02.03.2018-14:56 - (Son Güncelleme: 02.03.2018-15:04) TFF Ve 4 Büyüklerden Kahraman Şehitlerimiz İçin Duygusal Mesaj

Afrin'i terör örgütlerinden arındırmak adına yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda 8 askerimiz şehit olmuş, 13 askerimiz ise yaralanmıştı. Bu durum üzerine TFF ve 4 Büyükler harekete geçti. 4 büyükler sosyal medya üzerinden başsağlığı paylaşımında bulundular.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

"Acımız büyük! Afrin’deki Zeytin Dalı Harekâtı’nda kahraman askerlerimizden şehit ve yaralılar olduğunu derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet; Aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve milletimize başsağlığı, Gazilerimize acil şifalar dileriz."

BEŞİKTAŞ

"Milletimizin Başı Sağolsun"

FENERBAHÇE

"Afrin’de şehit düşen 8 askerimize Allah’tan rahmet, yaralanan 13 askerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağolsun. Mehmetçiklerimizin yanındayız."

GALATASARAY

"Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Afrin’de şehitlerimizin ve yaralanan askerlerimizin olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar dileriz"

TRABZONSPOR

"Afrin kırsalında güvenlik güçlerimizle teröristler arasında yaşanan yoğun çatışmalarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Dualarımız Mehmetçiklerimizle!"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal