TFF VAR Kayıtlarını Açıklayacak

Konuyu değerlendiren TFF’nin, devre arasında VAR kayıtlarını eğitim amaçlı olarak açıklamayı planladığı gelen bilgiler arasında.

27.12.2019-10:19 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-10:43) TFF VAR Kayıtlarını Açıklayacak

Beşiktaş yönetimi derbide yaşanan hakem hataları nedeniyle TFF’ye kayıtları açıklaması için başvuruda bulunmuştu.


VAR kayıtlarının açıklanması için TFF'ye başvurulması sonucunda yaşanan tepki ve tartışmalar ardından önemli bir gelişme yaşandı.
Hakem hatalarının olduğu Fenerbahçe ve Beşiktaş maçından sonra siyah beyazlı yönetim ve Fenerbahçe yönetimi derbi maçının VAR kayıtlarının açıklanması için başvuruda bulunmasının neticesinde Türkiye Futbol Federasyonu flaş bir karara imza attı.

Konuyu değerlendiren TFF’nin, devre arasında VAR kayıtlarını eğitim amaçlı olarak açıklamayı planladığı gelen bilgiler arasında.
SEMİNER YAPILACAK, YÖNETİCİLER OLMAYACAK

Geçen sezondan itibaren Türkiye'de yaşanan VAR tartışmalarını isteyen ve bu konuda farklı bir olaya imza atmak isteyen TFF, her kulübe sadece bir maç için seçme hakkı verecek. Söz konusu karşılaşmada hakem konuşmaları kayıtları açıklanacak. Ancak eğitim programı şeklinde yapılacak bu uygulamaya kulüp yöneticileri yer alamayacak.

TEKNİK DİREKTÖRLER KATILACAK

VAR kayıtları sadece kulüpleri temsilen teknik direktörler, idari menajerler veya sportif direktörler katılabilecek. VAR gerilimini bitirmek için planlanan bu uygulamaya kulüplerin nasıl bir tepki verecekleri merak konusu oldu.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal