TFF UEFA’dan Lisans Alan Kulüpleri Açıkladı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Lisans Kurulu, eksiklerini tamamlayan takımların lisansını vermesinin ardından lisanslı kulüp sayısı 35'e çıktı.

29.06.2018-09:47 - (Son Güncelleme: 29.06.2018-09:44) TFF UEFA’dan Lisans Alan Kulüpleri Açıkladı!

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ulusal kulüp lisans sistemi doğrultusunda yapılan değerlendirmeler neticesinde en üst 3 lig olan Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig ve TFF 2. Lig takımlarının yaptıkları başvuruları sportif, altyapı, personel, hukuki ve mali kriterlere göre incelendiği belirtildi.

İlk değerlendirmeler neticesinde kulüp lisans kurulu Spor Toto Süper Lig takımlarından, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Medipol Başakşehir, Atiker Konyaspor, Kasımpaşa, Kayserispor, Göztepe, Yeni Malatyaspor, Teleset Mobilya Akhisarspor ve Spor Toto 1. Lig'den Çaykur Rizespor ve İstanbulspor UEFA Lisansı, Spor Toto 1. Lig'den Gazişehir Gaziantep, TFF 2. Lig'den Kırklarelispor, Menemen Belediyespor, Karagümrük, Sancaktepe Belediyespor ve Tuzlaspor'a ulusal lisans vermişti.

Kurul, yaptığı toplantı sonrasında kulüp lisans ve finansal fair play talimatının ilgili maddesi gereğince ulusal kulüp lisansına ilişkin diğer kulüplere de eksiklerini gidermeleri adına 30 günlük ek süre tanıdı.

Belirlenen sürede eksiklerini gideren Spor Toto Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, Altınordu, Boluspor, Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Ümraniyespor, TFF 2. Lig takımlarından Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Etimesgut Belediyespor, Fethiyespor, Hacettepe, İnegölspor, Kastamonuspor 1966, Keçiörengücü, Konya Anadolu Selçukluspor, Pendikspor ve Sarıyer ulusal lisanslarını aldı.

Böylelikle, 2018-2019 sezonu için lisans alan takım sayısı 35'e çıktı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal