TFF, Trabzonspor Camiasıyla Yemekte Buluştu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı'nın Rusya ile Trabzon’da oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup karşılaşması öncesinde Trabzon’da bordo mavili camia ile yemekte bir araya geldi.

07.09.2018-10:39 - (Son Güncelleme: 07.09.2018-10:36) TFF, Trabzonspor Camiasıyla Yemekte Buluştu!

TFF resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Trabzon DoubleTree by Hilton Oteli'nde gerçekleşen yemekte, TFF Başkanvekilleri Ali Dürüst ile İbrahim Usta, TFF Yönetim Kurulu üyesi ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu ile TFF Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Guguloğlu'nun dışında Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vali Yardımcısı Nusret Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, Jandarma Komutanı Halil Şen ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile TFF Bölge Müdürü Serdar Bali ve Trabzon camiasının önde gelen isimleri yer aldı.

Düzenlenen yemekte TFF Başkanvekili Ali Dürüst; Vali Yücel Yavuz, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e EURO 2024 adaylık ebru tablosu ve milli takım forması hediye etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal