TFF Rizeli Futbolseverlere Teşekkür Etti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı'nın dün Bosna Hersek ile Rize'de karşılaştığı hazırlık müsabakasında millilere destek olan taraftarlar için teşekkür mesajı paylaştı.

12.10.2018-11:13 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-11:11) TFF Rizeli Futbolseverlere Teşekkür Etti!

TFF, A Milli Futbol Takımı’nın dün akşam Rize’de Bosna Herek ile oynadığı karşılaşmada taraftarların verdiği destek dolayısıyla resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

TFF tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"A Milli Takımımızın, Bosna Hersek ile karşılaştığı hazırlık maçında Rize Yeni Şehir Stadı'nı dolduran ve coşkusuyla karşılaşmaya farklı bir renk katan tüm futbolseverlere teşekkür ederiz. İlk defa A Milli Takım'ın karşılaşmasına ev sahipliği yapan Rize kentimiz ve halkı, tüm güçleriyle millilerin yanında olurken milli takım taraftarlığının en güzel örneklerinden birini gösterdi. Milli heyecanı yaşayıp A Milli Takımımıza harika biçimde ev sahipliği yapan bütün Rize halkına şükranlarımızı sunar; başta Rize Valiliği ve Rize İl Emniyet Müdürlüğü olmak üzere tüm resmi kurum ve kuruluşlar ile Çaykur Rizespor Kulübüne misafirperverlikleri ve desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal