TFF Başkanı’ndan Yayıncı Kuruluş Açıklaması!

TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Digiturk, sadece ödemelerini geçici bir süre için dondurmuştur. Ödemelerin eksik yapılması söz konusu değildir." açıklamasını yaptı.

16.04.2020-17:19 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-17:17) TFF Başkanı’ndan Yayıncı Kuruluş Açıklaması!

Kulüpler Birliği'nin Mart'ta yapılan karşılaşmaların ücretinin Digiturk tarafından verilmediğine ilişkin yaptığı konuşmaya cevap geldi. Digiturk olaya dair dün, “Digiturk, sadece ödemelerini geçici bir süre için dondurmuştur. İddia edildiği üzere sözleşme çerçevesinde ödemelerin eksik yapılması söz konusu olmadığı gibi, Digiturk’ün sezon başından beri yaptığı ödemeler oynanmış olan tüm karşılaşmaları kapsamaktadır. Türk futboluna olan bağlılığımız her şekilde devam edecek ve 2019-2020 sezonunun nasıl tamamlanacağına ilişkin koşullar netleşir netleşmez, yeni ödeme takvimi de belli olacaktır” ifadelerini kullandı.

Konuyla alakalı açıklama yapan TFF Başkanı Nihat Özdemir, mart ayında yapılan 3 karşılaşmanın ücretinin Digiturk tarafından verilmediğini belirtti. Özdemir, açıklamasında şu cümleleri kullandı: "Digiturk’le biz devamlı görüşüyoruz. Mart taksidinin ödenmesini istiyoruz. Mart’ta biri seyircisiz de olsa 3 maç oynandı ve programımızı uyguladık. Mart ödenmeli."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal