TFF Başkanı Açıkladı! Liglerin Başlama Tarihi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig’e ne olacağı hakkında konuşulanların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

27.03.2020-08:49 - (Son Güncelleme: 27.03.2020-08:44) TFF Başkanı Açıkladı! Liglerin Başlama Tarihi
Akşam gazetesine açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Türk futbolunun coronavirüs sebebiyle içine düştüğü hali en az hasarla geçirmesi için çaba gösterdiklerini söyledi.

Başkan Nihat Özdemir, bazı yöneticilerin lige ne olacağına yönelik gerçekleştirdikleri açıklamaların yersiz ve zamansız olduğunu vurgulayarak, "Biz kimseyle bu konularda bir şey konuşmuyoruz. Bizim temennimiz ligin oynanıp, tamamlanması. Hele 2 Nisan’ı bir görelim, ondan sonra yeni bir değerlendirme yaparız. Bu sadece bizim vereceğimiz bir karar değil. Bilim Kurulu’nun tavsiyelerine göre oturup, yeni bir yol haritası belirleriz. Şu anda olmayan ihtimaller üzerine polemik üretip, bunun üzerinden toplumu gerecek değerlendirmeler yapmak yersiz olur" ifadelerini kullandı.

Dünyanın çok kötü günler geçirdiğini , futbolun da bundan kötü etkilenmesinin doğal olduğunu dile getiren Özdemir, "Bu işin birçok tarafı var. Kulüpler var, futbolcular var, taraftar var, yayıncı kuruluş var. Ama biz daha hiçbir şey konuşmadık. Her şeyin iyi olmasını bekliyor ve diliyoruz. Sis bulutlarının dağılmasından sonra sağlıklı bir değerlendirme yapabiliriz. Şu anda polemik üretecek yaklaşımlar ve açıklamaların içinde olmamalıyız" diye konuştu
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal