TFF, Basın Toplantısı Düzenleyecek

Türkiye Futbol Federasyonu'nu (TFF) UEFA ve 55 üye ülkeyle beraber düzenlediği telekonferans toplantının devamında TFF Başkanı Nihat Özdemir, basın mensuplarına bilgilendirme yapacak.

17.03.2020-17:18 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-17:13) TFF, Basın Toplantısı Düzenleyecek

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in, UEFA toplantısı sonrası gerçekleştireceği basın toplantısında coronavirüse karşı tedbir olarak alınan 1 metre kuralı dikkat çekti.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) UEFA ve 55 üye ülkeyle birlikte yapacağı telekonferans toplantının sonrasında TFF Başkanı Nihat Özdemir, basın mensuplarına açıklama yapacak.

Özdemir’in gerçekleştireceği basın toplantısı öncesinde alınan tedbirler ise gözlerden kaçmadı. Türkiye Futbol Federasyonu görevlileri ve konuklar ile medya mensupları gün içerisinde ateşleri ölçülerek kontrolden geçirilirken, toplantının başlayacağı salonda da 1 metre kuralına göre hareket edildi. Basın mensuplarının kameraları birbirlerinin arasında 1 metre mesafe olacak şekilde kurulurken, TFF yetkililerinin oturacağı yerlerin aralarında belirli mesafeler bırakıldı, her masaya da dezenfektan ve kolonyalı mendil yerleştirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal