Terraneo Fenerbahçeli Yıldıza Kancayı Taktı!

Bir dönem Fenerbahçe’de sportif direktörlük görevi yürüten Giuliano Terraneo, Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'un teknik danışmanlığı görevine getirildi. İtalyan futbol adamı, ilk transfer hedefi olarak Fenerbahçeli bir ismi listesine aldı.

13.04.2018-09:53 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-09:33) Terraneo Fenerbahçeli Yıldıza Kancayı Taktı!

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevini Vitor Pereira’nın yaptığı dönemde yarım sezon çalışan ve sonrasında başka bir kulüpte görev almayan İtalyan futbol adamı Terraneo, Premier Lig'de kümede kalma savaşı veren West Bromwich Albion takımında teknik danışman sıfatıyla görev yapacak. Giuliano Terraneo'nun West Bromwich Albion’la 6 aylık bir sözleşme imzaladığı öğrenilirken, kulübe danışman olarak hizmet vereceği ve duruma göre kontratının uzatılabileceği belirtildi.

İLK HEDEFİ JOSEF DE SOUZA

İtalyan futbol adamının döneminde Fenerbahçe'ye transfer ettiği Josef'i bu defa da West Bromwich'e transfer etmek istediği öne sürüldü.

Fenerbahçe’nin bu transferden ortalama 16-17 milyon Euro aralığında gelir elde etmek istediği biliniyor. Brezilyalı oyuncu bu sezon gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin transfer listelerine girerken, Premier Lig ekiplerinden gelecek teklife de olumlu yanıt vereceği tahmin ediliyor.

Josef De Souza, bu sezon sarı lacivertli formayla çıktığı 27 karşılaşmada 2 gol atarken 1 de asistle oynadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal