Terim'in Kızlarından Duygulandıran Mesaj

Fatih Terim'in kızları babaları için duygusal kelimeler kullandı. Merve Terim haberi ilk aldığında sert tepkiler verirken daha sonra takipçilerinden dua etmelerini istedi.

24.03.2020-10:54 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-10:46) Terim'in Kızlarından Duygulandıran Mesaj
Galatasaray Teknik Adam Fatih Terim'in coronavirüs kaptığını duyurmasının sonrasında kızlarından paylaşımlar geldi. Merve Terim ilk olarak çok sert çıkış yaparken, daha sonra takipçilerden dua isteyen bir yazı yazdı.

Merve Çetin gece paylaştığı tweette "Gözümü kapatmaya korkuyorum, sana gelen bana gelsin Baba, bunun bile bile senin başına gelmesini de kaldıramıyorum, öfkeme ve tepkime de engel olamıyorum, Rabbim korusun göz bebeğim.

Herkesin mesajlarını ve telefonlarını görüyorum ama korkudan elimi kaldıracak gücüm yok. Sevdiklerimi duyunca daha çok ağlıyorum. Güçlü de olamıyorum çünkü çok korkuyorum ve öfkeme engel olamıyorum. Herkese ilgisi ve sevgisi için sonsuz teşekkürler. Gücüm olduğunda teker teker döneceğim dualarınızda Aslan Babam olsun" sözlerini yazmıştı.

Merve Terim sabah ise, "Sabah oldu ama hala haber alamadık. Gecesi nasıl geçti, uyandı mı, yanında kimse olmadığı için haber alamamak berbat. Rabbime sığındım, belki de 40 senedir durmadın adam, senin duracağın yok. Ben seni dinlendirmeyi bilirim dedi kendince. Bugüne daha iyi uyan Babam" tweetini attı.

Fatih Terim'in diğer kızı Buse Terim Bahçekapılı da sosyal medya hesabı üstünden duygusal cümleler kurdu. Buse Terim Bahçekapılı, "Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz" dedi. Buse Terim Bahçekapılı'nın paylaşımının altına binlerce kişi "Geçmiş olsun" sözlerini kullandı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal