Terim'den Sürpriz Diagne Kararı!

Galatasaray Teknik Patronu Fatih Terim, geleceği belirsiz olan oyuncu Mbaye Diagne için son kararını verdi.

06.06.2020-16:39 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-16:16) Terim'den Sürpriz Diagne Kararı!

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) nedeniyle büyük bir mali sıkıntı içerisinde olan takımlar hem bu sezon hem de yeni sezon oyuncuların ücretlerini indirmek için çalışmalarına devam ediyor.

11 OYUNCUYA VEDA EDİLECEK

Yeni sezon kiralık, kontratı sona eren ve yüksek ücret başlıkları altında olmak üzere 11 oyuncuna veda edecek olan Galatasaray'da teknik adam Fatih Terim'den sürpriz bir hareket geldi.

FATİH TERİM TAKIMDA YER VERECEK

Galatasaray ile 3 senelik daha kontratı olan ve kariyerini sarı- kırmızılı kulüpte sürdürmek isteyen Diagne'ye bir şans daha tanıyacak olan Fatih Terim, Senegalli oyuncuya Temmuz ve Ağustos dönemlerinde gerçekleşecek olan kamp antrenmanlarında yer verecek.

6 MİLYONLUK TEKLİF EDİLİRSE GÖNDERİLECEK

Diagne'yi kamp kadrosunda yer verecek olan Fatih Terim, bu zaman zarfı içerisinde takımın seçtiği 6 milyon euroluk bonservis ücretine yakın bir teklif sunulması halinde futbolcunun gönderilmesine onay verecek.

KİRALAMAYA YOLUNA DA GİDİLEBİLİR

Diagne'ye bonservis ücreti içeren herhangi bir teklif sunulmaması halinde bu defa da Diagne'nin 2.5 milyon euroluk ücretinin tamamını verebilecek şekilde bir kiralama teklifi gelirse sarı- kırmızılı yönetim bunu da incelemeye alacak.

DİAGNE KALMAK İSTİYOR

Diagne'nin Galatasaray'da kalmak istemesi ve menajeriyle gerçekleştirdiği görüşmelerde ilk önceliğini "İstanbul" olarak seçip "Bana teklif getirme" demesi sarı- kırmızılı takımın işini zora sokuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal