Terim’den Rotasyon Kararı!

Spor Toto Süper Lig'de 6. haftada Akhisarspor'a deplasmanda 3-0 mağlup olan Galatasaray, bu sonuçla ligdeki 2. deplasman mağlubiyetini yaşadı.

25.09.2018-15:26 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-15:21) Terim’den Rotasyon Kararı!

Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 sezonunda şu ana kadar deplasmanda oynadığı 3 maçta 1 kez kazanan Galatasaray, kalesinde gördüğü toplam 9 golün 8'ini deplasmanda oynadığı maçlarda yedi.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek sarı kırmızılı ekipte hedef iç sahadaki galibiyet serisine devam ederek sahadan 3 puanla ayrılmak ve Şampiyonlar Ligi’nde Porto ile oynayacağı karşılaşmaya moralli çıkmak…

BB Erzurumspor Maçında Rotasyon

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Büyükşehir Belediye Erzurumspor mücadelesinde bazı bölgelerde değişikliğe gitme kararı aldığı öğrenildi.

Deneyimli teknik adamın sağ bekte Mariano'nun yerine Linnes'e forma vermesi beklenirken, Ryan Donk'un da ilk 11'e dönmesi bekleniyor.

Akhisar ile oynanan karşılaşmaya forvet olarak başlayan Onyekuru'nun ise Sinan Gümüş’ün yerine sağ kanatta forma giyme şansının son derece yüksek olduğu da gelen haberler arasında…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal