Terim’den Gomis, Belhanda ve Feghouli Açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Ankaragücü karşılaşmasında yedek kulübesinde oturttuğu takımın yıldız isimleri Gomis, Belhanda ve Feghouli ile ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

11.08.2018-10:13 - (Son Güncelleme: 11.08.2018-10:09) Terim’den Gomis, Belhanda ve Feghouli Açıklaması!

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’de 2018-2019 sezonunun açılış maçında Ankaragücü’nü deplasmanda 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada takımın 3 yıldızı Gomis, Belhanda ve Feghouli’ye ilk 11’de şans vermeyen teknik direktör Fatih Terim, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  

İşte tecrübeli teknik adamın basın toplantısından öne çıkan çarpıcı açıklamalar:

“Teknik direktörlüğe Ankaragücü'nde başladım, çok güzel 2 yıl geçirdim. Yönetim, taraftarlar beni ziyarette bulundular, çok da mutlu ettiler. Ankaragücü'nü tekrar Süper Lig’de görmek, beni çok memnun etti. Seyircisiyle, camiasıyla Süper Lig'e yakışan bir kulüp…

Galatasaray büyük bir aile. Bu aile içinde herkes oynama şansı bulmalı ki, yarın bir gün her hafta 3 karşılaşmaya çıkacağız. Bu 3 karşılaşmaya da 11-12-13 oyuncu değil de daha fazla oyuncunun hazır olmasını istiyorum. Belhanda'nın da tam hazır olmadığını düşünüyoruz.

Hepimiz profesyoneliz, profesyonelce taleplerde bulunuyoruz fakat bu isteklerimiz olmadığı zaman başkaları cezalandırılmamalı. Gomis'in bir isteği oldu. Galatasaray'ın durumu ve UEFA kriterleri çok açık bu yüzden ret yanıtı aldı. Biz bir aileyiz, herkesi kazanmak için çabalıyoruz."

Gomis bizim için çok değerli bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon yaşadığımız şampiyonlukta herkes gibi çok katkı sağladı. Onu kazanmak için çalışacağız. Hepsi bizim futbolcularımız. Mevcut kadromuzda yer alan, kullanılabilecek her şeyi maksimum kullanmak istiyorum. Eğer bugün problem yaşasaydık Bafe'yi 2. forvet olarak sokacaktım, o sebeple ısındı. Bana göre Sinan da, Eren de, Henry de geçer not aldı. Bu durum sevindirici."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal