Terim'den Çağrı: 'Onu Kaçırmayalım!'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Mert Hakan Yandaş için yönetimden özel istekte bulundu.

28.05.2020-11:54 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-13:20) Terim'den Çağrı: 'Onu Kaçırmayalım!'

Galatasaray'ın transferinde Fenerbahçe ile rekabete girdiği Sivasporlu Mert Hakan Yandaş için Galatasaray'ın teknik patronu Fatih Terim'den yönetime önemli bir çağrı geldi.

Terim, yönetime, "Önümüzdeki sezon takımı Mert Hakan'ın üzerine kurmayı planlıyorum. Onu sakın elden kaçırmayalım" uyarısı geldi.

TRANSFER SAVAŞI İYİCE KIZIŞTI

Demir Grup Sivasspor'la kontratı sezon bitimi sona erecek olan yıldız futbolcuya Galatasaray senelik 1.6 milyon euro, Fenerbahçe ise yıllık 2 milyon euro teklif etmişti. Fatih Terim'in takımda görmeyi çok istediği 25 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu için Galatasaray’ın da fiyat yükseltebileceği ifade ediliyor.

MERT HAKAN YANDAŞ KİMDİR?

Mert Hakan Yandaş 19 Ağustos 1994 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine 2012 senesinde Yeşil Bursa takımında başladı. Daha sonra sırasıyla Altınordu, Tirespor 1922, Menemen Belediyespor takımlarında görev yapan Yandaş son olarak Sivasspor kulübünde orta saha pozisyonunda forma giyiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal