Terim Orta Saha Transferini Belirledi! İşte O İsim

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, gelecek sezonun transfer çalışmaları kapsamında yönetimden orta sahaya takviye istedi. Terim’in bu bölge için istediği isim de belli oldu.

26.04.2018-10:57 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-11:00) Terim Orta Saha Transferini Belirledi! İşte O İsim

Sarı kırmızılılar, bu sezon Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu hedeflerken bir yandan da önümüzdeki sezon kadroya yapacağı takviyeler için kolları sıvadı.

Sarı kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim, önümüzdeki sezon güçlü bir kadro kurmayı hedeflerken, bu doğrultuda transfer istediği bölgeler için de bazı isimleri netleştirdi. Tecrübeli teknik adam, devre arası transfer sezonunda İngiliz ekibi Stoke City’ye transfer olan Badou Ndiaye’nin yerine mutlaka bir orta saha oyuncusu transfer edilmesini talep ederken, bu oyuncunun sol ayaklı olması da Terim’in önceliği arasında…

Başarılı teknik adam, sarı kırmızılı yönetimden orta sahada 8 numara pozisyonunda oynayabilecek sol ayaklı bir oyuncu talep ederken, bu ismin Fransa’nın Nantes kulübünde forma giyen 25 yaşındaki Adrien Thomasson olduğu öğrenildi. Fransız oyuncuyla ilgili gelen olumlu raporun ardından Fatih Terim'in de onay verdiği sol ayaklı oyuncu, sağ ve sol açık bölgelerinde de forma giyebiliyor.

Hareketli, mücadele etmeyi seven, şut ve pas yeteneği yüksek, top tekniği üst seviyede olan Fransız oyuncu bu sezon Ligue 1’de 31 maça çıkarken bu karşılaşmalarda 5 gol atıp, 4 de asist yaptı.

Sezon sonunda kulübüyle olan sözleşmesi sona erecek Adrien Thomasson için bonservis bedeli ödenmeyecek olması sarı kırmızılıların iştahını kabartıyor. Adrien Thomasson kariyerinde Evian, Vannes ve Nantes formaları giyerken, oynadığı 131 maçta 13 gol ve 18 asist kaydetti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal