Terim: Grubun En Kritik Maçı!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yarın oynanıcak Real Madrid maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

21.10.2019-22:00 - (Son Güncelleme: 21.10.2019-21:50)

Yarın akşam saat 22'de Real Madrid'i sahasında ağırlayacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ve oyunculardan Fernando Muslera bu maç için düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Real Madrid'in grup sıralamasındaki yerinin bu maçı grubun en önemli karşılaşması haline getirdiğini söyleyen Terim, "Barcelona mücadelesinin ertelenmesi onlar açısından özellikle mental olarak bir avantaj... Bu tür maçlar oynayarak kazanılır. Oyuncuların kaybetmekten korkmaması lazım. Güncel değeri 1 milyar Euro'nun üstünde olan 2. bir takımla oynuyoruz.Bu tür maçlar oynayarak kazanılır. Oyuncuların kaybetmekten korkmaması lazım. Güncel değeri 1 milyar Euro'nun üstünde olan 2. bir takımla oynuyoruz." dedi.

REAL MADRİD'DE EKSİK DİYE BİŞEY OLMAZ

Konuşmasına devaö eden Terim "Açıkçası grubun en kritik maçı gibi gözüküyor. Real Madrid'in orada olmasına kimse alışık değil. Mallorca karşısında birçok oyuncuyu dinlendirebildiler. El Clasico olması bizim için de bir avantajdı ama o da ertelendi. Ne önü ne arkası onların aleyhine değil. Çok çok iyi bir takımla oynayacağız. Biraz çalkantılı gibi gözükebilir. Egzajere de ediliyor tabii.
Real Madrid'de eksik diye bir şey olmaz. Neticede Real Madrid ile karşılaşıyoruz"dedi.

ZİDANE BU DURUMUN ALTINDAN KALKACAKTIR

Kazanmamız ya da kaybetmemiz halinde ne olacağını tabii ki biliyoruz. Zidane ismi dünya futbolunda tartışılacak bir isim değil. Tüm takımlarda bu tür durumlar olabilir ki, son Mallorca maçına kadar liderlerdi. Kulüplerin iç işlerine de karışamayız ama sorulduğu için söylüyorum, Zidane bu durumun altından da kalkacaktır."

Barcelona maçının ertelenmesi mental olarak iyi"

Çok önemli bir maçları olacaktı ama Barcelona mücadelesinin ertelenmesi onlar açısından özellikle mental olarak bir avantaj...

"Real Madrid karşısında bunu hiç yapmamalıyız"

Real Madrid takımını konfor alanının dışına taşımalıyız. Ne zaman hücuma çıkıp, değerlendireceğiz bunları iyi çalışmamız lazım. Adam ve alan markajını iyi yapmalıyız. 15 gol atmışlar geçiş hücumundan atmışlar 7 tanesini... Tamam, defansif sorunları var ama konsantrasyonumuzu kaybetmemeliyiz. Real Madrid karşısında bunu hiç yapmamalıyız. Yüzde 55-65 arası top kontrolünü her maç sağlayan bir takım.

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal