Terim Dönemi Bitiyor Mu? Buluşmada Ne Konuşuldu?

Bugün 14.30'da G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Kaan Kançal ve Yusuf Günay, Teknik Direktör Fatih Terim ile 2 saat süren görüşme gerçekleştirdi.

26.10.2020-16:46 - (Son Güncelleme: 26.10.2020-17:02) Terim Dönemi Bitiyor Mu? Buluşmada Ne Konuşuldu?

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim BB Erzurumspor galibiyetinin ardından, 'Herkes bu durumda benim ne yapacağımı, ne tepki göstereceğimi bilmesine rağmen, benim için aslolan Galatasaray taraftarı olduğu için sabırla sessiz kalmaya çalışıyorum. Sanılmasın ki, içeride veya dışarıdakilerin arkamdan planlarını bilmiyor değilim. Her şeyin farkındayım. Sabırla sessiz kalıyorum. Bu, hiçbir şeyin farkında olmadığım anlamına gelmesin. Galatasaray taraftarına sözüm var ama bilinsin ki artık kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım' sözleriyle gündeme damga vurmuştu.

Kulüp başkanı Mustafa Cengiz, Terim'in yönetimi hedef alan demeçleri sonrası toplantı gerçekleştirdi.

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen toplantıya Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, başkan yardımcıları Kaan Kançal ve Yusuf Günay ile teknik direktör Fatih Terim katıldı.

Fatih Terim, 14:30'da başlayan toplantıdan yaklaşık 2 saat sonra stadyumdan ayrıldı. Yöneticiler ise istişareye devam etti. Galatasaray Yönetimi, taraftarın daha fazla tepkisini toplamamak adına Fatih Terim ile buzları eritme niyetinde.

HER ŞEY YOLUNDA

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, stattaki görüşmenin ardından bir Tweet paylaştı. Terim paylaşımında, 'Her şey yolunda' notuna yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal