Terim Beşiktaş Planını Bozdu!

Galatasaray’ın Aytemiz Alanyaspor’u deplasmanda 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada sarı kart görerek Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşen Serdar Aziz, teknik direktör Fatih Terim’in derbi maçı planını bozdu.

23.04.2018-14:09 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-14:10) Terim Beşiktaş Planını Bozdu!

Sarı kırmızılılarda, şampiyonluk yolunda kritik bir viraj olan Aytemiz Alanyaspor deplasmanından alınan 3 puanla yüzler gülerken, karşılaşmada sarı kart görerek Beşiktaş maçında forma giyemeyecek olan Serdar Aziz, Fatih Terim’in derbi planında değişikliğe gitmesine neden oldu. Tecrübeli teknik adam, Serdar Aziz’in penaltı yaptırdığı pozisyonda sarı kart görmesiyle başarılı stoperden bu hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde faydalanamayacak.

Deneyimli futbol adamının, bu hafta oynanacak Beşiktaş derbisinin planları arasında Serdar ve Denayer'i birlikte sahaya sürmek vardı. Beşiktaş’ın hücumdaki en büyük kozları Talisca, Babel ve Quaresma’nın ön alandaki performansını hesaba katan Terim, bu üçlünün hücumdaki zenginliğini Serdar-Denayer ikilisi ile durdurmayı planlıyordu. Sarı kırmızılıların teknik patronu, hızlı olmaları ve rakiplerini kolay geçebilmeleriyle siyah beyazlılara bu sezon çok maç kazandıran üçlüye önlem olarak Serdar ve Denayer ikilisinin çabukluğundan faydalanmak istiyordu.

Aytemiz Alanyaspor deplasmanında gördüğü kart nedeniyle cezalı olan Serdar Aziz’in ardından gözler Brezilyalı Maicon’a çevrildi. Son haftalarda gösterdiği kötü performansla tartışılan isimlerinden biri olan tecrübeli savunmacının Beşiktaş derbisinde ilk 11 oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Ağır olması sebebiyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen Maicon’un siyah beyazlı ekibe karşı Jason Denayer ile birlikte oynayacak olması üzerine, sarı kırmızılıların teknik patronu Fatih Terim'in savunma planları üzerinde değişiklik yapacağı öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal