Terim Arsenal’in Yıldızını Bitiriyor!

Galatasaray’da yeni sezonun transfer planlamasını şimdiden yapan teknik direktör Fatih Terim, orta sahaya Arsenal’in yıldız oyuncusunu istiyor.

23.05.2018-09:37 - (Son Güncelleme: 23.05.2018-09:32) Terim Arsenal’in Yıldızını Bitiriyor!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde iddialı bir kadro kurmak istiyor.

Tecrübeli teknik adam bu doğrultuda orta sahaya 8 numara oynayan bir isim aradığı ve bu ismi de İngiliz devi Arsenal’de bulduğu öğrenildi.

Başarılı çalıştırıcının, Arsenal ile olan kontratı biten Jack Wilshere ile temasa geçtiği belirtildi. Deneyimli teknik direktörün İngiliz yıldıza, Premier Lig'de sıradan bir kulüpte oynamak yerine Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde forma giymeyi teklif ettiği ifade edildi.

26 yaşındaki yıldızın da Terim'in bu teklifine karşılık, ilk tercihinin Arsenal’de kalmak olduğunu ancak yeni bir serüven için sarı kırmızılıları kesinlikle düşüneceğini belirttiği öne sürüldü.

Bu sezon Arsenal formasıyla Premier Lig’de 20 karşılaşmada forma giyen Jack Wilshere 1 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal