Teofilo Gutierrez: "Çalıştığım En İyi Hoca Şenol Güneş"

Trabzonspor'un beklentilerin altında kalan forvetlerinden Teofilo Gutierrez, Şenol Güneş hakkında konuştu.

06.02.2020-16:29 - (Son Güncelleme: 06.02.2020-16:22) Teofilo Gutierrez: "Çalıştığım En İyi Hoca Şenol Güneş"
2010-2011 seneleri arasında Trabzonspor'da top oynayan ve takıma fazla ayak uyduramayan Teofilo Gutierrez, Kolombiya'da açıklamalarda bulundu ve Şenol Güneş'e mesaj gönderdi.

Futbol hayatında çalıştığı en iyi teknik adamlarından bir tanesinin Şenol Güneş olduğunu söyleyen Kolombiyalı forvet oyuncusu, "Şenol Güneş birlikte çalıştığım en iyi teknik adamlardan. Her gün bana tahtada bir şeyler gösterirdi ve tercümana bir şey anlamadığımı söylerdim. Sonrasında Sporting ile Beşiktaş karşı karşıya geldiğinde beni kucakladı ve bana ben ayrıldığımda kriz yaşandığını söyledi. Şenol Güneş'in dışında Marcelo Gallardo, Miguel Russo ve Jorge Jesus da çok iyi teknik direktörlerdi" ifadelerini kullandı.

Aldığı paranın hepsini eşine ve çocuklarına verdiğini de söyleyen Teofilo, "Kariyerim boyunca hiç para kazanmadım, hepsi eşimde ve çocuklarımda. Onlar iyi olduğunda ben de sağlıklı hissediyorum. Benim en önemli değerlerim onlar" sözlerini söyledi.

Trabzonspor'dan Arjantin Ligi takımlarından Racing Club'a giden Teofilo, şu anda 34 yaşında Kolombiya ekiplerinden Junior formasını giyiyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal