Teknik Adam Kartal, Beşiktaş maçı, El Kebir ve Transfer Açıklaması Yaptı

Beşiktaş maçı için "Oyuncularımıza güveniyorum" diyen Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal, transfer politikalarının El Kabir'in sakatlığından sonra değiştiğini kaydetti. Kartal, "El Kebir unutuldu" haberini ise yalanladı.

27.08.2019-22:51 - (Son Güncelleme: 27.08.2019-22:39) Teknik Adam Kartal, Beşiktaş maçı, El Kebir ve Transfer Açıklaması Yaptı

Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İsmail Kartal, alacakları puanın takımın moralini yükselteceğini, milli maçlar dolayısıyla lige verilecek araya bu şekilde girmek istediklerini söyledi.

6 PUANDAN ÖTÜRÜ MUTLULAR

Kartal, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, iki haftada sonuç, fizik ve taktik disiplin anlamında iyi işler yaparak 6 puan toplamayı başardıkları için mutlu olduklarını belirtti. El Kabir'in ayağının kırılmasının üzüntü verici olduğunu vurgulayan Kartal, oyuncusunun ameliyat edildiğini ve ilk yarıyı kapattığını kaydetti.

HAZIRLIK İYİ GİDİYOR

Beşiktaş maçına hazırlıkların devam ettiğini aktaran Kartal, "Kendi evinde iyi oynuyorlar. Taraftar coşkusu ile baskılı oluyorlar. Bunu Göztepe maçında izledik. Göztepe 40 dakika fazla pozisyon vermedi. Beşiktaş, küçük ayrıntıyı çok çabuk değerlendiriyor." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal