"Tek Hedefimiz Göztepe Maçını Kazanmak"

Demir Grup Sivasspor'un Teknik Adamı Rıza Çalımbay, verdiği röportajda açıklamalarda bulundu.

27.12.2019-16:47 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-16:48) "Tek Hedefimiz Göztepe Maçını Kazanmak"

Demir Grup Sivasspor'un hocası Rıza Çalımbay, seyircilerinin önünde Göztepe karşılaşmasında galip gelmek istediklerini söyledi.

Çalımbay, Sivasspor'un idmanından önce gazetecilere verdiği röportahda, Göztepe müsabakasında en büyük destekçilerinin Sivasspor taraftarı olacağını söyledi.

Göztepe maçının çok ciddi ve final gibi olduğunu söyleyen Çalımbay, "Ters ve iyi bir takıma karşı oynayacağız. Bunun da farkındayız. Zaten lige baktığınızda bir sürü sürpriz maçlar olduğunu görüyoruz, sürpriz sonuçlar yaşanıyor. Onun için de bizim çok dikkatli olmamız gerekiyor. Sahamızda hiç oyundan kopmadan, mücadele ederek hep maçı yaşayarak bitirmemiz gerekiyor. Tek hedefimiz taraftarımızın önünde Göztepe maçını kazanmak." sözlerini dile getirdi.

İlk yarının son maçının çok kritik olduğunu söyleyen Çalımbay, "Bu maçtan sonra tatil başladığı için futbolcuların bazılarının kafaları başka yerde olabilir. Onları da sürekli ikaz ediyoruz. Bu maçın önemini tüm arkadaşlarımıza anlatıyoruz. Ben arkadaşlarıma çok inanıyor ve güveniyorum. Sezon başından bu zamana kadar mükemmel bir grafik çizdik. Mükemmel işler yaptık. En son maçımızı da inşallah en iyi şekilde bitireceğiz." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal