Tedesco: ‘Fatih Terim Harika Bir Karakter’

Spartak Moskova Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında konuştu.

26.03.2020-14:49 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-14:46) Tedesco: ‘Fatih Terim Harika Bir Karakter’

Fatih Terim'in coronavirüs testinin pozitif çıkmasından sonra hastanede tedavisine yapılırken, Türkiye'den ve dünyadan birçok isim tecrübeli teknik direktör için geçmiş olsun mesajı göndermişti. Diğer yandan, Avrupa'nın önemli medya kuruluşları bu olayı haberlerine koymuştu.

Gerçekleşen bu durumlar bir yana, Fatih Terim için övgü dolu cümleler Domenico Tedesco'dan geldi. Şu anda Rusya Ligi takımlarından Spartak Moskova'nın başında olan 34 yaşındaki teknik adam, Terim ile alakalı verdiği demeçte hayranlığını anlattı.

‘FATİH TERİM'E HAYRANIM’

Tedesco, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;

"Genç takımlarda çalışmaya çok erken başladım. Stuttgart'ta 9 yıl, Hoffenheim'da 2 yıl çalıştım ve Almanya'da genç takımlara çok özen gösterildiğini söyleyebilirim. 17 yaşında veya 19 yaşın altında iyi işler yaparsanız, Bundesliga'ya atlayabilirsiniz. Fiorentina mı? Açığa kavuşturalım. Hep sevdiğim bir ekipti ama her şey bir basın toplantısında, Galatasaray- Schalke maçı öncesinde bana sorulan bir soru ile başladı. Fatih Terim'in Fiorentinsı'ndan, oynadığı oyundan çok etkilendiğimi söyledim. Aynı zamanda harika bir karakter. Bu yüzden Fiorentina'yı takip ettim ancak bu, onların taraftarı olduğum anlamına gelmiyor. Şimdi harika bir takıma antrenörlük yapmaktan ve kupada yarı finalde olmaktan zevk alıyorum. Ve her şeyden önemlisi iyi anılar bırakmak istiyorum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal