TBF Başkanı Türkoğlu’ndan Yeni Sezon Mesajı!

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, bugün başlayacak Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi öncesi yeni sezon mesajı yayımladı.

05.10.2018-15:38 - (Son Güncelleme: 05.10.2018-15:36) TBF Başkanı Türkoğlu’ndan Yeni Sezon Mesajı!

Hidayet Türkoğlu, TBF'nin resmi internet sitesinde yayımlanan mesajında, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ile Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ni heyecanla karşıladıklarını belirtti.

Türk basketbol tarihinin bugüne dek en yüksek fiyatlı yeni yayın anlaşmasının, Basketbol Süper Ligi’nin marka değerinin ne kadar arttığının bir kanıtı olduğunu vurgularken şu ifadelere yer verdi:

"Turnuvalarımızın Avrupa'nın en prestijli ligleri arasında bulunmasını sağlayan yüksek kalite ve rekabetin bu sezon da yaşanacağından hiçbir şüphemiz yok. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak liglerimizin kalitesini yükseltmenin yanı sıra milli takımımızın başarıları adına zemin oluşturmak gibi önemli misyonlarımız da var. Yeni yabancı kuralımızla birlikte gelecek sezon Türk basketbolcularımız kendilerini geliştirebilmek için çok daha fazla forma giyme şansı elde edecekler."

Federasyon olarak Basketbol Gençler Ligi'nin meyvelerini toplamaya başladıklarının altını çizen Türkoğlu, "1934-1959 yılları arasında başka kategorilerle aynı çatı altında yönetilen basketbolumuzun müstakil bir federasyon haline gelmesinin 60. yılını kutlayacağımız 2018-2019 sezonu başlarken; takımlarımızın yöneticilerine, teknik ve idari ekiplerine, oyuncularımıza, hakemlerimize ve karşılaşma görevlilerine başarılar diliyor; basketbolseverlerin keyif alacağı bir sezon yaşanmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal