Taylan Antalyalı Maaşını İkiye Katlıyor!

Galatasaray'da takıma katkıları ile dikkat çeken isimlerden birisi olan Taylan Antalyalı yüksek performansının karşılığını devre arasında maaşının iki katına çıkartılmasıyla alacak.

21.11.2020-11:02 - (Son Güncelleme: 21.11.2020-11:00) Taylan Antalyalı Maaşını İkiye Katlıyor!

Galatasaray'da bu sezonun yükselen yıldızı Taylan Antalyalı çıkışının karşılığını alacak. Sarı-kırmızılılarda düzenli olarak 11'de oynayan ve yılda 2.2 milyon lira ile takımın en az kazanan ismi olan 25 yaşındaki futbolcunun ücreti en az 2 katına çıkarılacak.

2.5 sene daha sözleşmesi bulunan futbolcunun ücretine en az yüzde yüz zam yapılacağı öğrenildi. Yönetim, teknik kadronun raporu doğrultusunda devre arasında anlaşmayı revize edeceği ve zammı uygulayacağı belirtildi.

DEĞERİ YÜKSELDİ

Teknik direktör Fatih Terim'in, bu sezon ligde ilk on birde şans verdiği Taylan'ın performansından memnun olduğu ve kendisini daha da geliştirmesini beklediği bildirildi.

Galatasaray'a geçen sezon başında bedelsiz olarak gelen Taylan Antalyalı bu sezon çıkışa geçerken, A Milli Takım'a alınmaması da eleştiri konusu olmuştu.

Galatasaray'da düzenli olarak oynamaya başlayan orta saha oyuncusunun değeri yükselmeye başladı. Milliyet'te yer alan habere göre, futbolcu değerlemesi konusunda referans sitelerden biri olan transfermarkt'a göre 25 yaşındaki futbolcunun piyasa değeri yaklaşık 11 milyon liraya yükseldi.

Taylan geçen sezon başında Erzurumspor'dan bedelsiz olarak gelmiş imza parası olarak futbolcuya 4 milyon lira ödenmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal